Tiszta, egyszerű és friss design.

Arculattervezés I Print I Online

EGYÜTT DOLGOZUNK

HÍD A GRAFIKA ÉS A MARKETING KÖZÖTT

Mezei Zoltán vagyok. Grafikusként feladatom, hogy megtaláljam a megrendelő számára a leginkább hozzá illő vizuális megjelenést, amely vonzóbbá és sikeresebbé teszi vállalkozását.

Kiadványszerkesztést, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen digitális Product design-t (ID, user interface design, user experience design), a Budapesti Metropolitan Egyetemen (korábban BKF) Kommunikáció és médiatudományt (PR, Reklám, Marketing szakirány) tanultam.

Hat éven át a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola grafikusaként tevékenykedtem, 2016. januárjától szabadúszóként dolgozom.


Hiszek abban, hogy egy megfelelő arculat, jól működő weboldal, webáruház, egy sikeres közterületi plakát, vagy egy figyelemfelkeltő banner egyaránt hozzájárulhat cége sikeréhez.

Alakítsuk ki együtt vállalkozásának vizuális megjelenését!

MIVEL FOGLALKOZOM?

Arculattervezés

Egy jól kialakított arculatnak köszönhetően cége könnyebben megjegyezhető és egyszerűbben megkülönböztethető versenytársaitól. A logója, emblémája lesz vállalkozásának, márkájának arca – segítek abban, hogy a legmegfelelőbb vizuális jelet alkossuk meg ehhez!

Logótervezés

Kisarculat tervezés
(logó, névjegy)

Teljes arculattervezés
(logó, névjegy, bélyegző, prezentáció, mappa, sajtófal, roll-up, zászló)

Print design

Célom olyan kreatívot tervezni cége számára, amely figyelemfelkető, bizalmat kelt és ezáltal célcsoportjánál nagyobb sikert ér el versenytársainál; olyan nyomdai anyagok tervezése, amely cége marketing tevékenységét sikeresen támogatja.

Hirdetés tervezés

Kiadványtervezés

Csomagolástervezés

Plakáttervezés

Könyv tördelés és borítótervezés

Honlaptervezés & online design

Egyedi, mobilra is optimalizált weboldalak és webáruházak tervezése, valamint tartalomkezelő rendszerekre épülő elkészítése kapcsán számíthat szakértelmemre. Weboldalak készítése mellett segítek online kampányának vizuális tervezésének kivitelezésében.

Weboldal és webáruház tervezés és készítés

Banner tervezés és animálás
HTML5 formátumban

Hírlevél tervezés és készítés

Facebook kampány grafikai elemeinek tervezése

MUNKÁIM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

RÓLAM MONDTÁK

"Zoli nem csak grafikai szempontból nyújt maximális hátteret, de proaktív gondolkodásával az egyéb fejlesztendő marketing eszközökre is rávilágít, segítséget nyújt azok megvalósításában."

Bárány Erzsébet
Converse

"Kivételesen pozitív élmény volt Zolival együtt dolgozni. Szakmai tudása mellett rugalmassága és kreativitása is egyszerűvé, gördülékennyé tette a közös munkát!"

Bielik Mária
Flashkart

AJÁNLATKÉRÉS

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kérem, adja meg adatait, hogy fel tudjam venni a kapcsolatot Önnel!

Projekt rövid leírása


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.